Back
Next
Email: mprogresm@gmail.com
MOB:   +382 69/600-618; +382 68/717-645,  TEL/FAX: +382 20/648-677,   Ul. Vojvode Miloša Krivokapića bb, Podgorica, Crna Gora
BINIS BETON - Proizvodnja betona i betonskih proizvoda
PROIZVODNJA BETONA


Kompanija "Binis" d.o.o. je fabrika za proizvodnju betona i betonskih proizvoda osnovana 1990 god. sa sjedištem u Banja Luci.

Tehničko tehnološka opremljenost (kompjuterizovana tehnologija proizvodnje), stručno osposobljeni kadrovi, dobro razvijen informacioni sistem i tržište, te razvijen sistem kontrole kvaliteta repromaterijala i finalnih proizvoda po JUS i DIN standardima garancija su kvaliteta proizvoda kompanije.

Proizvodi kompanije ugrađeni su u veliki broj objekata na prostorima bivše Jugoslavije. Nagrade i priznanja osvojeni na brojnim sajmovima građevinarstva potvrda su kvaliteta istih.

Kontrolu proizvoda vršimo u vlastitoj labaratoriji koja je opremljena za sve vrste tekućih kontrolnih ispitivanja. Tekuća kontrola se sastoji od kontrole ulaznih repromaterijala, od svježeg i očvrslog betona do gotovih proizvoda. Laboratorija je pod direktnom kontrolom ovlaštenog instituta za ispitivanje materijala. svi proizvodi koje proizvodimo posjeduju važeće ateste i izvještaje od akreditovane ustanove.
M-PROGRES DOO PODGORICA, CRNA GORA
ŽIRO RAČUN: 510-17376-98 (CKB)
PIB: 02650240,    PDV: 30/31-06061-2
M PROGRES CRNA GORA M PROGRES CRNA GORA M PROGRES CRNA GORA
KATALOG KANALIZACIONOG SISTEMA
KATALOG BETONSKIH PLICA
DELTABLOC VIDEO
KATALOG KANALIZACIONOG SISTEMA
KATALOG BETONSKIH PLOČA
DELTABLOC VIDEO
BINIS PREZENTACIJA PROIZVODA
BINIS BEZBJEDNOSNE BARIJERE
Copyright 2015 © M PROGRES Podgorica Crna Gora
Designed by MONTENEGRO BIZNIS
M PROGRES GRAĐEVINARSTVO PODGORICA
KONTAKT TELEFON +382 69/600-618
Email: mprogresm@gmail.com
M-PROGRES DOO PODGORICA, Vaš pouzdan partner u oblasti građevinarstva. Osnova naše poslovne filozofije jeste: zastupanje isključivo renomiranih i provjerenih proizvođača, koji garantuju visok kvalitet svojih proizvoda, poštovanje dogovorenih rokova isporuke uz korektne i tržistu prilagođene uslove