Back
Next
Email: mprogresm@gmail.com
MOB:   +382 69/600-618; +382 68/717-645,  TEL/FAX: +382 20/648-677,   Ul. Vojvode Miloša Krivokapića bb, Podgorica, Crna Gora
ZETAGRADNJA - projektovanje, revizija, izgradnja, nadzor i tehnički prijem objekata
PROJEKTOVANJE, REVIZIJA, IZGRADNJA, NADZOR I TEHNIČKI PRIJEM OBJEKATA


Preduzeće Zetagradnja Doo, os­novano je 1998. godine u Podgorici. Osnovne djelatnosti društva su projektovanje, revizija, izgradnja, nadzor i tehnički prijem objekata i u manjem obimu pružanje usluga drugim pravnim licima. Zetagradnja je u isto vrijeme investitor i izvođač svojih objekata (stanovi, apartmani, depandansi, hoteli, poslov­ni prostori, skladišni terminali, trgovi, garažni prostori, uređenje enterijera i sl.). Zetagradnja je od dana osnivanja do danas izgradila i na tržištu realizovala više hiljada poslovno-stam­benih jedinica i drugih građevinskih objekata.

Danas Zetagradnja raspolaže sa 40 rad­nika visoke struke, koji se permanentno pro­fesionalno usavršavaju prateći savremene trendove poslovanja, što sigurno i najviše doprinosi značajnim poslovnim rezultatima koje ovo preduzeće bilježi konstantno od svog osnivanja. Za potrebe izgradnje svih faza ob­jekta, Zetagradnja ima dugoročne ugovore sa podizvodjačima čija operativa broji i do 1000 radnika.
Razvojna politika preduzeća zasniva se na organizaciji poslovanja na savremenom nivou, kadrovskom osposobljavanju svih profila, preciznoj analizi tržišta, njegovanju posebnih odnosa sa dobavljačima, kupcima, ali i konkurencijom, ulaganju u tržišno oprav­dane investicije i to sve u skladu sa održivim razvojem poštujući ekološke vrijednosti. Os­novna načela poslovanja ovog preduzeća su: dobro planirana ulaganja, visok kvalitet proiz­voda i poštovanje rokova.
Preduzeće uživa veliki ugled u svojoj branši u Crnoj Gori, svrstavajući se u sam vrh kada su domaće kompanije u pitanju, što je opredijelilo da se sa svojom djelatnošću opro­ba i na tržištu regiona. Cilj kompanije je da se u naredne tri godine transformiše u akcionar­sko društvo i na taj način kotira na berzi.
M-PROGRES DOO PODGORICA, CRNA GORA
ŽIRO RAČUN: 510-17376-98 (CKB)
PIB: 02650240,    PDV: 30/31-06061-2
M PROGRES CRNA GORA M PROGRES CRNA GORA M PROGRES CRNA GORA
Copyright 2015 © M PROGRES Podgorica Crna Gora
Designed by MONTENEGRO BIZNIS
M-PROGRES DOO PODGORICA, Vaš pouzdan partner u oblasti građevinarstva. Osnova naše poslovne filozofije jeste: zastupanje isključivo renomiranih i provjerenih proizvođača, koji garantuju visok kvalitet svojih proizvoda, poštovanje dogovorenih rokova isporuke uz korektne i tržistu prilagođene uslove
M PROGRES GRAĐEVINARSTVO PODGORICA
KONTAKT TELEFON +382 69/600-618
Email: mprogresm@gmail.com